Website Bosman Letters & Reklame B.V.
Website Bosman Letters & Reklame B.V.
Website Bosman Letters & Reklame B.V.

Welkom bij Bosman Letters

Bosman Letters is sinds 1970 in de signbranche actief. Oorspronkelijk als letterbedrijf pur sang is Bosman Letters zijn productenaanbod in de loop der jaren fors uit gaan breiden. Hierdoor is een bandbreedte met een hoge dekking ontstaan waardoor de klant nagenoeg alle signactiviteiten bij een bedrijf onder kan brengen. Werpt u maar eens een blik op het productenoverzichtsblad. Uiteraard is er sinds die tijd wel wat veranderd in de wijze waarop de signproducten worden vervaardigd. Met name sedert begin jaren tachtig de elektronica haar intrede op de signmarkt deed. Waar voorheen signs handmatig werden gemaakt, zijn er nu computer gestuurde plotters en freesmachines die letters snijden en naamplaten graveren, ja, zelfs full-colourafbeeldingen op groot formaat voor buitengebruik worden door een pc gestuurde printer uitgevoerd. Hier komt geen penseel meer aan te pas. Mocht er een cesuur in de signmarkt kunnen worden gelegd, dan is het deze ontwikkeling wel.

Bosman vervaardigt zelf de aangeboden producten waardoor de weg van halffabrikaat naar eindproduct ook intern bewaakt kan worden. Dit betekent voor de klant dat het in eigen atelier vervaardigde product kwalitatief op hoog niveau gehandhaafd kan blijven en de gemaakte afspraken kunnen worden nagekomen. Bosman Letters maakt, om maar eens een product te noemen, zeefdrukwerk, zoals stickers en naamplaten en niet ongenoemd mag blijven dat een vakman zich met uw product bezighoudt.

Overigens kan de klant bij ons altijd op deskundig advies rekenen. Voorts permitteert Bosman Letters zich niet dat de overeengekomen levertijden, die voor u immers van groot belang zijn, worden overschreden.

Bosman Letters houdt de ontwikkelingen op de markt nauwlettend bij en schroomt niet, daar waar nieuwe apparatuur de efficiëntie kan verbeteren en daarmee, ook voor u, de kosten kan reduceren, te investeren: De laatste aanwinst van Bosman Letters is een full-coloursysteem dat op zelfklevend vinyl weerbestendige afbeeldingen van onbeperkt formaat zet.

Wij begroeten u graag in ons bedrijf waar onze medewerkers u enthousiast en op deskundige wijze van advies kunnen dienen en waar u kunt rekenen op een kwalitatief goed product.

 
 

Website bosman letters & Reklame B.V.
|homepage|introductie|producten|contact ons|webshop|A-Z index|

Deze website is eigendom van bosman letters & reklame B.V. Adres: Hongkongstraat 86-88, 3047 BS, Rotterdam. Tel: 010-411 99 99  Fax: 010-412 34 51 De eigenaar van deze site streeft ernaar de informatie van deze site zo correct mogelijk en up-to-date weer te geven. Zij is echter niet aansprakelijk te stellen voor onduidelijkheden en of foutieve informatie.  © bosman letters & reklame B.V. 1998-2007  All rights reserved.

email adres bosman letters & reklame
 

a-z index laatste update