FULLCOLOUR

Bosman Letters & Reklame B.V.

informatie informatie informatie producten van bosman letters en reclame

informatie

Producten van Bosman Letters en Reklame in beeld. Klik hier! Bosman Letters & Reklame maakt in eigen atelier full colourafbeeldingen die toepasbaar zijn in stands, op auto's, op borden, tegen etalageramen, gevels en vult u maar in. Dit nieuwe product is met name voor buitengebruik uitermate geschikt. De combinatie van inkt, vinyl en speciale hardware-componenten maakt dat Bosman Letters & Reklame u een fenomenaal en duurzaam fraai 'plaatje' aan kan bieden.
WEERBESTENDIGHEID: de duurzaamheid van de afbeelding is bij buiten-toepassing, dankzij de er op aangebrachte hoogwaardige pigment-inkten (op waterbasis), voor meer jaren te garanderen. De door u gewenste f.c. afbeeldingen zijn natuurlijk ook op papier of dun kunststof aan te brengen indien weerbestendigheid geen rol hoeft te spelen, zoals beurspresentaties of andere promotionele activiteiten. AFMETINGEN: de afmetingen zijn in feite onbeperkt. De afbeeldingen zijn bij grote formaten zonder beeldverlies aan elkaar te zetten. U kunt dus niet alleen een plaatje op posterformaat laten maken, maar ook een afbeelding van bijvoorbeeld 3x3 meter! OPMAAK: Aanlevering van uw specifieke afbeelding kan op disk, met dia, foto, of artist-impression. Bosman heeft echter ook een scala aan f.c. beelden in zijn bestand. Benieuwd naar prijzen? Veelal kunnen wij u telefonisch direct een prijs noemen.


VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?


klik hier voor online formulier

 

website Bosman Letters & Reklame B.V.
|homepage|introductie|producten|contact ons|A-Z index|webshop|Tekst versie|

Deze website is eigendom van Bosman Letters & Reklame B.V. De eigenaar van deze site streeft ernaar de informatie van deze site zo correct mogelijk en up-to-date weer te geven. Zij is echter niet aansprakelijk te stellen voor onduidelijkheden en of foutieve informatie.  © Bosman Letters & Reklame B.V. 1998-2007 All rights reserved.

a-z index laatste update 12/09/2007